Љубовна искра

Пенливо вино со големо чоколадно срце и декорации спакувани во корпа.
Цена:
Цена без ДДВ: 1.300,00 ден
Цена: 1.300,00 ден
img_1968
img_1961
img_1964
Опис Корпата содржи мало пенливо вино, големо чоколадно срце (300 г.), чоколади во облик на срце, мече и украси.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

Коментари

Нема коментари за овој производ.