Љубов со мали букви

Забавна и нежна приказна за љубовта и пријателството, што ќе го трогне читателот со малите тајни на среќата.
Љубов со мали буквиЉубов со мали букви
Цена:
Цена без ДДВ: 350,00 ден
Цена: 350,00 ден
Опис

Првиот ден од новата година. Самуел де Хуан, триесет и седумгодишен професор по германска книжевност, своеволен осаменик во постојан страв од ненадејна смрт, се буди уверен дека ни таа нова година нема да му донесе ништо ново. Меѓутоа, еден мал четириножен посетител влегува во неговиот самечки живот, со цврста намера и да остане во него.

ISBN: 978-9989-187-59-9
Димензии: 14,0 х 20,5 см
Број на страни: 256 стр.
Издадена: 2008 год.,

Издавачка куќа: Три.

Коментари

Нема коментари за овој производ.