fbpx

Lindor Teddy Bear - 100 г.

Направено од најфино млечно чоколадо, облечено во злато, Lindor Teddy Bear ќе ги затопли срцата на вашите пријатели и најблиски.
Lindor Teddy Bear - 100 г.Lindor Teddy Bear - 100 г.
Цена:
Цена без ДДВ: 480,00 ден
Цена: 480,00 ден
Опис Тежина: 100 г.

Производител: Lindor

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет од свежо цвеќебалон со порака или деликатесна корпа.

Коментари

Нема коментари за овој производ.