Луксузно пакување со 9 пралини - Togo

Луксузно пакување со 9 пралини. Совршен подарок за секоја пригода.
Луксузно пакување со 9 пралини - TogoЛуксузно пакување со 9 пралини - Togo
Цена:
Цена без ДДВ: 950,00 ден
Цена: 950,00 ден
Луксузно пакување со 9 пралини - Togo
Луксузно пакување со 9 пралини - Togo
Опис Стилска кутија исполнета со вкусни Леонидас свежи белгиски чоколадни пралини произведении од најквалитетни состојки со 100% какао путер. Луксузно плаво пакување „Togo" со 9 пралини (±140 g)

Врвен десерт од познатиот производител Leonidas.

Леонидас претставува светски познат производител на чоколадни производи, продавајќи над 100 различни видови на белгиски чоколадни пралини во повеќе од 1.400 продажни места ширум светот.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет од свежо цвеќебалон со порака или деликатесна корпа.

Коментари

Нема коментари за овој производ.