Ланче Dendilion

Нежно и романтично ланче со впечатливи Swarovski Elements кристали.
Ланче DendilionЛанче Dendilion
Цена:
Цена без ДДВ: 2.900,00 ден
Цена: 2.900,00 ден
Ланче Dendilion
Ланче Dendilion
Опис Димензии на ланчето: 40 + 5 cm

Материјал: Родиран челик

НИНА БОХ ги поседува сите ЕУ сигурносни стандарди и е беспрекорно безбеден за користење.

НИНА БОХ е француски дизајниран накит изработен со SWAROVSKI кристали.

Производите доаѓаат спакувани во луксузни кутии брендирани на НИНА БОХ и секако сертификати за автентичноста на SWAROVSKI кристалите, затоа ги прават перфектно добри за изненадување и подарок на саканите и блиски личности.

Коментари

Нема коментари за овој производ.
 

Известување

Ве известуваме дека во периодот од 01 до 10 јуни нема да вршиме испораки. Нарачките примени овој период ќе се достават од 14 јуни. Ви благодариме на разбирањето.