Креативна визуелизација

Креативна визуелизација е уметност на користење умствени слики и афирмација за воведување позитивни промени во животот.
Креативна визуелизацијаКреативна визуелизација
Цена:
Цена без ДДВ: 400,00 ден
Цена: 400,00 ден
Опис Успешно се применува во здравјето, образованието, бизнисот, уметноста, спортот – всушност, позитивно влијае на секое поле од животот. Долгогодишен бестселер со продадени над шест милиони примероци во светот, овој прирачник уште со првото издание покрена ново движење во личниот развој.

Овој класичен водич изобилува со медитации, вежби и техники што ќе ви станат дел од секојдневјето и ќе ви овозможат да управувате со сопствениот живот. Со помош на моќта на имагинацијата можете да го создадете она што го сакате во животот, и многу повеќе:

- да ги искорените лошите навики,

- да ја зголемите самодовербата,

- да напредувате во кариерата,

- да ја развиете креативноста,

- да ги подобрите виталноста и здравјето,

- да практикувате длабока релаксација.

Автор: Шакти Гавејн

Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР

ИСБН: 978-608-4569-33-6

Година на издавање: 2016

Број на страни: 157

Димензии: 125/195

Корица: мека

Јазик: македонски

Коментари

Нема коментари за овој производ.