fbpx

Среќни празници

Елегантен подарок за различни пригоди и свечености.

Среќни празнициСреќни празници
Цена:
Цена без ДДВ: 1.950,00 ден
Цена: 1.950,00 ден
Среќни празници
Среќни празници
Опис Корпата содржи пенливо вино, Ferrero Rocher, бонбониера Бајадера, и апетисани.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет цвеќебалон со порака или платежна картичка за подарок.

Коментари

Нема коментари за овој производ.