Среќен роденден

Прекрасно аранжирана корпа со која ќе го честитате роденденот на вашите најсакани.
Среќен роденденСреќен роденден
Цена:
Цена без ДДВ: 1.500,00 ден
Цена: 1.500,00 ден
Среќен роденден
IMG_5717
Опис Корпата содржи вино со ваша персонализирана порака, хелиумски балон со порака, мала бонбониера со ваши пораки и бонбониера Ferrero Rocher.

Освен прикажаните пораки, чоколадите можат да бидат испечатени со ваши пораки. На виното се печати порака по ваша желба.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет цвеќебалон со порака или платежна картичка за подарок.

Коментари

Понеделник, 12 Ноември 2018
Sreken 18ti Rodenden Mateja
Ivana Trickovska