fbpx

Празнична здравица

Извонреден подарок за различни поводи.

Празнична здравицаПразнична здравица
Цена:
Цена без ДДВ: 2.100,00 ден
Цена: 2.100,00 ден
Празнична здравица
Празнична здравица
Опис Корпата содржи Merci бонбониера, Johnnie Walker, Ferrero Raffaello и апетисани.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет цвеќебалон со порака или платежна картичка за подарок.

Коментари

Нема коментари за овој производ.