Киндер срце со подарок

Прекрасно аранжирано срце, полно со чоколади и плишано мече.
Киндер срце со подарокКиндер срце со подарок
Цена:
Цена без ДДВ: 2.900,00 ден
Цена: 2.900,00 ден
Киндер срце со подарок
Киндер срце со подарок
Киндер срце со подарок
Киндер срце со подарок
Опис Чоколадниот аранжман се состои од Kinder чоколади, Kinder јајца, Kinder чоколадни бонбони, Ferrero Rafaello и плишано мече.

Киндер јајцата, освен што се вистинско уживање на љубителите на чоколадо, со себе носат изненадување на кое се радуваат и децата, но и возрасните.

Вашата порака ќе ја додадеме кон подарокот.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет цвеќебалон со порака или платежна картичка за подарок.

Коментари

Нема коментари за овој производ.