Киндер чоколадно срце

Прекрасно аранжирана корпа со Киндер чоколади.
Киндер чоколади, Киндер чоколадни бонбони и Киндер јајца во корпа во облик на срце
Цена:
Цена без ДДВ: 2.300,00 ден
Цена: 2.300,00 ден
Опис Корпа во облик на срце аранжирана со Киндер чоколади и полна со Киндер чоколадни бонбони и Киндер јајца.

Со оваа чоколадна корпа сигурно ќе приредите успешно и незаборавно изненадување.

Прекрасен начин да честитате роденден или едноставно да го разубавите денот некому.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

Коментари

Нема коментари за овој производ.