Керамички чајник

Керамички чајник со капацитет 500 мл.
Керамички чајникКерамички чајник
Цена:
Цена без ДДВ: 599,00 ден
Цена: 599,00 ден
Опис Керамички чајник со бела боја и традиционален изглед.

Капацитет: 500 мл.

Едноставно чистење во машина за садови.

Производител: Judge

Коментари

Нема коментари за овој производ.