Керамички чајник

Керамички чајник со капацитет 300 мл.
Керамички чајникКерамички чајник
Цена:
Цена без ДДВ: 349,00 ден
Цена: 349,00 ден
Опис Керамички чајник со цветен дизајн и капацитет 300 мл.

Едноставно чистење во машина за садови.

Коментари

Нема коментари за овој производ.