fbpx

Керамичка шоља

Керамичка шоља во украсно пакување.

Керамичка шољаКерамичка шоља
Цена:
Цена без ДДВ: 650,00 ден
Цена: 650,00 ден
Опис Атрактивна шоља спакувана во декоративна кутија.

Капацитет: 390 мл.

Коментари

Нема коментари за овој производ.