JIMMY CHOO Blossom EDP 100 ml

Цветно-овошна композиција.
JIMMY CHOO Blossom EDP 100 mlJIMMY CHOO Blossom EDP 100 ml
Цена:
Цена без ДДВ: 6.150,00 ден
Цена: 6.150,00 ден
JIMMY CHOO Blossom EDP 100 ml
JIMMY CHOO Blossom EDP 100 ml
Опис Цветно-овошна композиција која започнува со цитрусни ноти и црвено овошје, меѓу кое се истакнува малината.

Мирисни ноти

Горни: Citruses, Red berries

Средни: Sweet pea, Rose

Основни: Sandalwood, White musk

Земја на потекло: Франција

Марка: Jimmy Choo

Тип: Парфимирана вода

Сезона: есен/зима

Мирисна група: Цветни, Слатки

Коментари

Нема коментари за овој производ.