Иноксен чајник

Иноксен чајник со капацитет 2.5 л.
Цена:
Цена без ДДВ: 1.350,00 ден
Цена: 1.350,00 ден
Опис Чајник изработен од нерѓосувачки челик и капацитет 2.5 л.

Коментари

Нема коментари за овој производ.