fbpx

Поставете прашање

Griotte дијамант - 153 г.

Гриотте - сочна медитеранска вишна во фино алкохолно полнење обвиткана со препознатливо Крашово темно чоколадо, десерт познат со генерации на потрошувачите.
Griotte дијамант - 153 г.