fbpx

Голема декоративна тиква

Голема декорирана есенска тиква, совршен подарок за секоја пригода.
Есенска кралицаЕсенска кралица
Цена:
Цена без ДДВ: 1.950,00 ден
Цена: 1.950,00 ден
Есенска кралица
Голема декоративна тиква
Опис Подарете ваков цветен аранжман некому кој навистина ви значи и ќе приредите пријатно изненадување.

Декорираната тиква содржи свежо, суво цвеќе и украси. Доколку видот или бојата на цвеќето во цветниот аранжман кој е одбран во моментот ги нема на залиха, се врши соодветна замена во истата вредност.

 Во цветниот аранжман бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониерабалон со порака или деликатесна корпа.

Коментари

Нема коментари за овој производ.