fbpx

Есенско сонце

Декорирана есенска тиква, идеален подарок кој долго време ќе потсетува на вашето внимание.
Есенско сонцеЕсенско сонце
Цена:
Цена без ДДВ: 2.300,00 ден
Цена: 2.300,00 ден
Опис Декорираната тиква содржи свежо, суво цвеќе и украси. Доколку видот или бојата на цвеќето во цветниот аранжман кој е одбран во моментот ги нема на залиха, се врши соодветна замена во истата вредност.

Доколку видот или бојата на кактусот кој е одбран во моментот ги нема на залиха, се врши соодветна замена во истата вредност. Во аранжманот бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

Коментари

Нема коментари за овој производ.