fbpx

Есенска насмевка

Сукултентен аранжман со разновидни видови на кактуси и декорации, идеален подарок кој долго време ќе потсетува на вашето внимание.
Есенска насмевкаЕсенска насмевка
Цена:
Цена без ДДВ: 2.500,00 ден
Цена: 2.500,00 ден
Опис Прекрасно декориран во голема есенска тиква.

Доколку видот или бојата на кактусот кој е одбран во моментот ги нема на залиха, се врши соодветна замена во истата вредност. Во аранжманот бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

Коментари

Нема коментари за овој производ.