Двојна љубов

Прекрасно аранжирана корпа за Денот на вљубените.
Цена:
Цена без ДДВ: 1.300,00 ден
Цена: 1.300,00 ден
img_2886-1
img_2887-1
img_2888-1
img_2889-1
Опис Плетена корпа во која има украсно срце со порака „Те сакам“, вино со порака, две млечни чоколади со пораки и чоколади со крем во облик на срце.

Совршен сладок подарок за Денот на вљубените.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

Коментари

Нема коментари за овој производ.