DKNY Be Delicious Mai Tai EDT 50 ml

Цветна и овошна тоалетна вода.
Цена:
Цена без ДДВ: 4.490,00 ден
Цена: 4.490,00 ден
dkny-be-delicious-mai-tai-edt-1
dkny-be-delicious-mai-tai-edt-2
Опис Мирисни ноти

Горни: Orange Oil, Pink Pepper

Средни: Peach, Floral Notes

Основни: Solar notes, Amber

Тип Тоалетна вода

Сезона пролет/лето

Мирисна група Цветни, Овошни

Коментари

Нема коментари за овој производ.
 

Известување

Ве известуваме дека во периодот од 01 до 10 јуни нема да вршиме испораки. Нарачките примени овој период ќе се достават од 14 јуни. Ви благодариме на разбирањето.