DKNY Be Delicious Lime Mojito EDT 50 ml

Цветна и цитрусна тоалетна вода.
DKNY Be Delicious Lime Mojito EDT 50 mlDKNY Be Delicious Lime Mojito EDT 50 ml
Цена:
Цена без ДДВ: 4.500,00 ден
Цена: 4.500,00 ден
DKNY Be Delicious Lime Mojito EDT 50 ml
DKNY Be Delicious Lime Mojito EDT 50 ml
Опис Мирисни ноти

Горни: Citron, Bergamot, Mandarin Orange

Средни: Dew Drop, Honeysuckle

Основни: Musk, White Woods

Марка DKNY

Тип Тоалетна вода

Сезона пролет/лето

Мирисна група Цветни, Цитрусни

Коментари

Нема коментари за овој производ.
 

Известување

Ве известуваме дека во периодот од 01 до 10 јуни нема да вршиме испораки. Нарачките примени овој период ќе се достават од 14 јуни. Ви благодариме на разбирањето.