Цветна порака

Нежен цветен аранжман за посебни личности.

Цветна поракаЦветна порака
Цена:
Цена без ДДВ: 900,00 ден
Цена: 900,00 ден
Цветна порака
Цветна порака
Опис Овој цветен аранжман се состои од роза, хризантеми и украсно зеленило.

Прекрасно декориран и спакуван во украсна кутија.

Цветните аранжмани се изработуваат од свежо цвеќе. Доколку видот или бојата на цвеќето во цветниот аранжман кој е одбран во моментот ги нема на залиха, се врши соодветна замена во истата вредност.

Во цветниот аранжман бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониерабалон со порака или деликатесна корпа.

Коментари

Нема коментари за овој производ.