Цветна фантазија

Затоплете нечие срце со ваков цветен аранжман.
Букет цветна фантазија
Цена:
Цена без ДДВ: 1.750,00 ден
Цена: 1.750,00 ден
Букет цветна фантазија
Букет цветна фантазија
Опис Аранжманот се состои од два гербери, две орхидеи, маргаритки и украсни гранки.

Букетите се изработуваат од свежо цвеќе. Доколку видот или бојата на цвеќето во цветниот аранжман кој е одбран во моментот ги нема на залиха, се врши соодветна замена во истата вредност.

Во цветниот аранжман бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Спакуван во украсна хартија.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониерабалон со порака или деликатесна корпа.

Коментари

Нема коментари за овој производ.