Чоколадна фонтана Camry

Чоколадна фонтана за домашна употреба.
Чоколадна фонтана CamryЧоколадна фонтана Camry
Цена:
Цена без ДДВ: 2.599,00 ден
Цена: 2.599,00 ден
Чоколадна фонтана Camry
Чоколадна фонтана Camry
Опис Моќност: 190W

Капацитет: 500ml

Температура: 60C

Димензии: 37x19cm

индикаторска сијаличка

Пластично куќиште отпорно на топлина

Можност за поставување на пумпа и греење на сепаратот

Можност за расклопување на одделни компоненти

Наменет за домашна употреба

Коментари

Нема коментари за овој производ.