Чинија за послужување Климт

Елегантна стаклена чинија, спакувана во декоративна кутија

Чинија за послужување КлимтЧинија за послужување Климт
Цена:
Цена без ДДВ: 850,00 ден
Цена: 850,00 ден
Опис Елегантна стаклена тацна, дел од Carmani мини-колекцијата со мотиви на познатиот австриски сликар Gustav Klimt. Мотивот на тацната е сликата “The Kiss“.

Спакувана во убава декоративна кутија може да биде идеален подарок за сите љубители на неговите дела. Совршена е за послужување на ситни колачи или пак како украс на вашата полица.

Димензии 28 x 20 цм

Коментари

Нема коментари за овој производ.