fbpx

Чинија на два спрата

Декоративна чинија на два спрата за послужување колачи.
Чинија на два спратаЧинија на два спрата
Цена:
Цена без ДДВ: 1.290,00 ден
Цена: 1.290,00 ден
Опис Декоративна чинија на два спрата изработена од камен.

Производител: Excellent Houseware

Коментари

Нема коментари за овој производ.