fbpx

Честитки

Честитајте го постигнатиот успех на вашите деловни партнери или пријатели.
ЧеститкиЧеститки
Цена:
Цена без ДДВ: 4.200,00 ден
Цена: 4.200,00 ден
Честитки
Честитки
Честитки
Опис Корпата содржи вино Bovin Imperator, бонбониера Lindor и цветен арнжман.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониерабалон со порака или цветен аранжман.

Коментари

Нема коментари за овој производ.