Чаши за сладолед Acapulco

Комплет од шест чаши за сладолед со уникатен дизајн.

Чаши за сладолед AcapulcoЧаши за сладолед Acapulco
Цена:
Цена без ДДВ: 950,00 ден
Цена: 950,00 ден
Чаши за сладолед Acapulco
Чаши за сладолед Acapulco
Опис Сетот вклучува 6 чаши за сладолед.

Производител: Bormilo Rocco

Коментари

Нема коментари за овој производ.