Чаши за сладолед Gelato

Комплет од шест чаши за сладолед со уникатен дизајн.

Чаши за сладолед GelatoЧаши за сладолед Gelato
Цена:
Цена без ДДВ: 850,00 ден
Цена: 850,00 ден
Чаши за сладолед Gelato
Чаши за сладолед Gelato
Опис Сетот вклучува 6 чаши за сладолед.

Производител: Bormilo Rocco

Коментари

Нема коментари за овој производ.