Чајник со цедалка

Чајник со капацитет 1450 мл.
Чајник со цедалкаЧајник со цедалка
Цена:
Цена без ДДВ: 999,00 ден
Цена: 999,00 ден
Опис Извонреден за чај или други топли напитоци.

Капацитет: 1450 мл.

Издржливост до 100 степени.

Погоден за чистење во машина за садови.

Производител: Luigi Ferrero

Коментари

Нема коментари за овој производ.