fbpx

Чајник Мејпл

Порцелански чајник со златна апликација.

Чајник МејплЧајник Мејпл
Цена:
Цена без ДДВ: 1.650,00 ден
Цена: 1.650,00 ден
Опис Порцелански чајник (New Bone China – Vegan friendly), со златна апликација, спакуван во кутија.

Големина 650 мл.

Коментари

Нема коментари за овој производ.