fbpx

Чадор Климт “Kiss&Adele”

Иновативен двослоен чадор со обратно затворање, спакуван во платнена навлака.

Чадор Климт “Kiss&Adele”Чадор Климт “Kiss&Adele”
Цена:
Цена без ДДВ: 1.750,00 ден
Цена: 1.750,00 ден
Опис Иновативен двослоен чадор со мотив на познатиот австриски сликар Gustav Klimt.

Изработен е од дупло платно, со обратно затворање, така да кога е чадорот отворен декоративната страна доаѓа од внатре и ви го разубавува дождливиот ден. Истовремено таа не се мокри, останува сува и кога ќе го затворите чадорот влажниот дел на ве допира.

Спакуван е во платнена навлака.

Мотивот на чадорот е сликата “The Kiss” и “Adele Bloch-Bauer“

Висина 80цм

Ширина 105цм

Коментари

Нема коментари за овој производ.