fbpx

Чадор Мачки

Иновативен двослоен чадор со обратно затворање, спакуван во платнена навлака.

Чадор МачкиЧадор Мачки
Цена:
Цена без ДДВ: 1.750,00 ден
Цена: 1.750,00 ден
Опис Иновативен двослоен чадор со црни мачиња

Изработен е од дупло платно, со обратно затворање, така да кога е чадорот отворен декоративната страна доаѓа од внатре и ви го разубавува дождливиот ден. Истовремено таа не се мокри, останува сува и кога ќе го затворите чадорот влажниот дел на ве допира.

Спакуван е во платнена навлака.

Висина 80цм

Ширина 105цм

Коментари

Нема коментари за овој производ.