BVLGARI Omnia Paraiba EDT 40 ml

Егзотичен мирис, инспириран од полускапоцениот камен Paraiba Tourmaline.
BVLGARI Omnia Paraiba EDT 40 mlBVLGARI Omnia Paraiba EDT 40 ml
Цена:
Цена без ДДВ: 4.600,00 ден
Цена: 4.600,00 ден
BVLGARI Omnia Paraiba EDT 40 ml
BVLGARI Omnia Paraiba EDT 40 ml
Опис Ново издание од серијата Omnia е претставено во 2015 година од Alberto Morillas. Paraiba е инспирирана од бразилскиот полускапоцен камен Paraiba Tourmaline, познат по својата сино-зелена боја. Мирисот е егзотичен, цветно-овошен и дрвенест.

Мирисни ноти

Горни: Curaçao bitter orange, Passion fruit

Средни: Passion flower, Brazilian gardenia

Основни: Cocoa bean, Vetiver

Земја на потекло: Италија

Марка: Bvlgari

Тип: Тоалетна вода

Сезона: пролет/лето

Мирисна група: Цветни, Слатки

Коментари

Нема коментари за овој производ.