fbpx

Без здив

Ракошен букет со рози за успешно изненадување.
Букет Без здивБукет Без здив
Цена:
Цена без ДДВ: 2.100,00 ден
Цена: 2.100,00 ден
Букет Без здив
Букет Без здив
Опис Прекрасно аранжиран букет со 7 рози,зеленило и украсни гранки.

Прекрасно декориран и спакуван во украсна хартија.

Цветните аранжмани се изработуваат од свежо цвеќе. Доколку видот или бојата на цвеќето во цветниот аранжман кој е одбран во моментот ги нема на залиха, се врши соодветна замена во истата вредност.

 Во цветниот аранжман бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониерабалон со порака или деликатесна корпа.

Коментари

Нема коментари за овој производ.