Блескави празници

Merci бонбониера, пенливо вино и Ferrero Raffaelo спакувани во празнична корпа.
Блескави празнициБлескави празници
Цена:
Цена без ДДВ: 1.700,00 ден
Цена: 1.700,00 ден
Блескави празници
Блескави празници
Опис Корпа со бонбониера Merci, пенливо вино Henkel и Ferrero Raffaello во празнично пакување.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет цвеќебалон со порака или платежна картичка за подарок.

Коментари

Нема коментари за овој производ.