Апарат за фонду Severin 2405

Идеален за подготовка на топено сирење или чоколадо.
Апарат за фонду Severin 2405Апарат за фонду Severin 2405
Цена:
Цена без ДДВ: 2.999,00 ден
Цена: 2.999,00 ден
Апарат за фонду Severin 2405
Апарат за фонду Severin 2405
Опис Моќност 1500 W

5 брзини

Сад од нер'ѓосувачки челик

8 вилушки

Термостат

Коментари

Нема коментари за овој производ.