Торта изненадување

Испратете необично изненадување.
Чоколаден аранжман со Kinder чоколади, бонбони и лижавчиња Chupa Chups
Цена:
Цена без ДДВ: 1.800,00 ден
Цена: 1.800,00 ден
Опис Чоколаден аранжман обвиткан со Kinder чоколади, полн со бонбони и лижавчиња Chupa Chups.

Прекрасен начин да честитате роденден или едноставно да го разубавите денот некому.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет цвеќебалон со порака или платежна картичка за подарок.

Коментари

Нема коментари за овој производ.