Слатки училишни денови

Слатка декорација со боички и чоколади за малите ученици.
Слатки училишни деновиСлатки училишни денови
Цена:
Цена без ДДВ: 1.150,00 ден
Цена: 1.150,00 ден
Опис Комплетот содржи декорација со мрсни боички и разновидни мали чоколади.

Коментари

Нема коментари за овој производ.