Киндер ранче со прибор

Киндер чоколади аранжирани во облик на училишно ранче во кое има и прибор.
Киндер ранче со приборКиндер ранче со прибор
Цена:
Цена без ДДВ: 1.490,00 ден
Цена: 1.490,00 ден
Опис Декорација на киндер чоколади во форма на училишно ранче. Ранчето содржи и основен прибор: молив, линијар, острилка, гума.

Коментари

Нема коментари за овој производ.