Киндер чоколадна корпа

Одбрани чоколадни задоволства за секоја возраст.
Kinder Surprise, Kinder Bueno и Kinder чоколади во Киндер корпа
Цена:
Цена без ДДВ: 1.890,00 ден
Цена: 1.890,00 ден
Опис Корпата содржи 7 Kinder Surprise, 5 Kinder Bueno и 3 Kinder чоколади.

Со оваа чоколадна корпа сигурно ќе приредите успешно и незаборавно изненадување.

Прекрасен начин да честитате роденден или едноставно да го разубавите денот некому.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет цвеќебалон со порака или платежна картичка за подарок.

Коментари

Нема коментари за овој производ.