Грижа за целото семејство

Подарок за сите оние кои се грижат за своето здравје. Идеална за подарување за различни поводи.
Грижа за целото семејствоГрижа за целото семејство
Цена:
Цена без ДДВ: 3.900,00 ден
Цена: 3.900,00 ден
Грижа за целото семејство
Грижа за целото семејство
Опис Корпата содржи антибактериски гел за раце Immunity Nesti Dante 500 ml, гел за туширање Eduardo Nesti Dante 300 ml, течен сапун Eduardo Nesti Dante 500 ml, бебешки сапун Eduardo Nesti Dante 250 g, бонбониера Ferrero Raffaello и плишано мече.

Корпата можете да ја подарите за разновидни поводи, родендени или изненадување на вашите најблиски.

Со традиција подолга од 60 години, со почетоци во далечната 1947-ма година во Фиренца, Италија, Нести Данте е една од ретките компании во светот која произведува висококвалитетни природни и органски сапуни добиени со класичен метод. Тоа е постапка на сапонификација која трае повеќе денови, со занаетчиски и рачен пристап. Се користат најквалитетни, комплетно природни сирови растителни масла, избирани со строга селекција за најдобар квалитет, што резултира со добивање на најквалитетни природни сапуни на пазарот, богати со висококвалитетни природни глицериди кои даваат омекнувачки ефект на кожата.

Неколкуте чекори на производство се под строга контрола на висококвалификувани кадри што резултира со постојан највисок квалитет на сапуните. Сапуните на Нести Данте Комплетно се природни, 100% биоразградливи и не се тестирани на животни. Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

Коментари

Нема коментари за овој производ.