Вазна Nachtmann

Висок квалитет на изработка и индивидуален дизајн.
Вазна NachtmannВазна Nachtmann
Цена:
Цена без ДДВ: 3.199,00 ден
Цена: 3.199,00 ден
Опис Елегантен дизајн на вазна изработена од фин кристал.

Висина: 26 см.

Производител: Nachtmann

Коментари

Нема коментари за овој производ.