Вазна Bohemia

Елегантен дизајн на вазна изработена од фин кристал.
Вазна BohemiaВазна Bohemia
Цена:
Цена без ДДВ: 699,00 ден
Цена: 699,00 ден
Опис Фина изработка од прозрачно и лесно кристално стакло.

Висина: 19,5 см.

Производител: Bohemia.

Коментари

Нема коментари за овој производ.