Стаклена топка Bohemia

Стаклена вазна во форма на топка.
Стаклена топкаСтаклена топка
Цена:
Цена без ДДВ: 1.499,00 ден
Цена: 1.499,00 ден
Опис - Серија For Your Home

- Димензии: f 20 x h 18 cm

- Фина изработка од прозрачно и лесно кристално стакло

- Идеален производ за подарок

Коментари

Нема коментари за овој производ.