Керамичка вазна

Керамичка вазна со уникатен дизајн.
Керамичка вазнаКерамичка вазна
Цена:
Цена без ДДВ: 1.399,00 ден
Цена: 1.399,00 ден
Опис Вазната е со висина 30 см.

Коментари

Нема коментари за овој производ.