Керамичка вазна

Керамичка колоритна вазна, совршен подарок за секој дом.
Керамичка вазнаКерамичка вазна
Цена:
Цена без ДДВ: 1.499,00 ден
Цена: 1.499,00 ден
Опис Вазната е со висина 29 см.

Коментари

Нема коментари за овој производ.