Вазна Bohemia Wave

Елегантен дизајн на вазна изработена од фин кристал.
Вазна Bohemia WaveВазна Bohemia Wave
Цена:
Цена без ДДВ: 2.399,00 ден
Цена: 2.399,00 ден
Опис Фина изработка од прозрачно и лесно кристално стакло.

Висина: 34 см.

Производител: Bohemia.

Коментари

Нема коментари за овој производ.